Link küldése Link küldése

Családoknál járt a Szpari Mikulás - ajándékot vittek gyerekeknek a focisták
2017.12.05.


A Családok Átmeneti Otthonába vitt ajándékot a Nyíregyháza Spartacus FC.  


Óriási volt az izgalom a Családok Átmeneti Otthonában. A közel negyven lakó tudta, hogy december 5-én este meglátogatja őket a Mikulás. Készültek is a gyerekek műsorral, énekkel. De nem csak ők izgultak, hanem a Szpari játékosai is, mindenki fokozottan várta a találkozást. Becsomagolt ajándékok várták, hogy átadhassák őket. A Nyíregyháza Spartacus teljes kerete útra kelt, majd a Mikulás - aki erősen hasonlított Farkas Attila asszisztensedzőre - egyesével adta át a gyerekeknek a játékokat, édességet.

- Már hetek óta készülünk arra, hogy megajándékozzuk a családokat, a gyerekeket. Szeretnénk ebből hagyományt teremteni, jól esett látni a sok boldog szempárt - mondta a Mikulás.

Az otthonban olyan családok élnek, akik - bár sokan közülük dolgoznak - nincs hol lakniuk. Itt viszont együtt lehetnek a gyerekekkel, még ha csak átmeneti időre is.

- A legkisebb gyerek két hónapos, a legidősebb 18 éves. Ezek a családok nem engedhetik meg maguknak, hogy Mikuláskor megajándékozzák egymást. Ezért óriási segítség nekik amit most a Spartacustól kaptak - mondta Dr. Nagy Erzsébet igazgató.

 

Az otthon lakói és dolgozói nem várták üres kézzel a játékosokat. Saját készítésű tortával és süteményekkel viszonozták a kedvességet.

- A Szpari számára fontos, hogy ha megtehetjük, segítünk. Örömmel álltunk a kezdeményezés mellé, és a játékosok is azonnal partnerek voltak - mondta Szűcs Mihály sportigazgató.

 

A gyerekek boldogan bontogatták az ajándékokat, sőt a csapat tagjaival közösen karácsonyi dalt is énekeltek.

Dankó László

Fotó: Trifonov Éva 

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Viharsarki hétvége: Négyből négy győzelem - Bajnoki címre hajt AQUA!

Ismét sikeres hétvégét zárt az AQUA SE GYEREK IV. korosztályos vízilabda csapata.

Fucsovics Márton ott van az Év sportolója szavazás férfi jelöltjei között

Az Év sportolója címről 60. alkalommal szavaznak a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjai.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!