Link küldése Link küldése

Cél a bajnoki döntő
2017.10.12. Sanja Kalicanin, Kotormán Réka, Szabó Lili és Tatjana Matic. Ők érkeztek a nyári szünetben a Fatum Nyíregyházához. Bővült a szakmai stáb is, a MEVZA Kupában mutatott teljesítmény pedig azt bizonyítja, jól sikerült a női röplabdások felkészülése. A bajnokság szombaton kezdődik, a mieink első meccsükön a Palota otthonába látogatnak.

– A MEVZA forduló nagyon hasznos volt, az a két meccs rávilágított, hogy kell még fejlődjünk annak érdekében, hogy elérjük a célunkat - mondta Horváth András vezetőedző.

A csapat tavaly bronzérmet szerzett a bajnokságban. A játékosok idén szeretnének még előrébb lépni.

- Nem lesz könnyű, mivel a bajnokság sokat erősödött, de az egész csapat nevében mondhatom, hogy a célunk az, hogy bajnoki döntőt és kupadöntőt vívjunk - mondta Szombathelyi Szandra csapatkapitány.

Idén több fronton is szerepel az együttes, így szükség volt egy erős keretre. A bajnokság mellett a Magyar Kupában, a CEV Kupában és a MEVZA Kupában is érintett a gárda.

- Nagy sorozat kezdődik, több mint 50 mérkőzést vívunk majd a következő hónapokban, így szükség van egy erős keretre, és folyamatosan rotálnunk kell, hogy bírják a játékosok a terhelést – mondta Kőhalmi Richárd edző.

Az első hazai bajnoki mérkőzését október 21-én a Vasas ellen vívja a Nyíregyháza. A CEV Kupában decemberben mutatkozik be a csapat, a belga vagy a holland bajnok lesz az ellenfél, és hazai környezetben kezdi a párharcot a Fatum. A MEVZA Kupában legközelebb október végén, Zágrábban lép pályára a csapat, míg a Magyar Kupában az Eger ellen vívhatja ki a nyolc közé kerülést az együttes.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Fittvasárnap - Rubint Réka a Continental Arénában tart órát

Ingyenes sport- és egészségügyi programokkal várják a nyíregyházi családokat

Sportprogramok - több csapatunk is hazai pályán játszik a hétvégén

A női röplabdások az Újpestet fogadják, a Nyíregyháza Spartacus pedig a Gyirmóttal találkozik

Győzelem és némi izgalom

Vasárnap rendezték az Utánpótlás Országos Bajnokság 11. fordulóját.

A Magyar Parasport Napja - sportágakat próbálhattak ki a résztvevők

Számos sportággal ismerkedhettek meg az érdeklődőkImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!