Link küldése Link küldése

Pápai Joci: Beleadjuk majd a szívünket
2018.08.20.


Pápai Joci a nagyközönség elõtt elõször 2005-ben mutatkozott be a TV2 Megasztár címû tehetségkutató mûsorának második évadában, két évvel késõbb pedig az Eurovíziós Dalfesztiválon is õ képviselte Magyarországot Kijevben, ahol 8. helyezést ért el. Ahogy õ mondja, szívét és érzéseit most a nyíregyházi koncertre is magával hozza. A VIDOR Fesztivál Kossuth téri nagyszínpadán augusztus 25-én, szombaton 19.00-kor lép majd fel. (Megjelent a Nyíregyházi Napló 2018. augusztus 17-i számában.)


– Még 3-4 hét hátra van ebbõl a „szezonból”, ami nagyon durva hajtással fog telni. Szüntelenül dolgozunk, két kezemen meg tudnám számolni, hogy ebben az évben is hány szabadnapom volt. Nagyon sokat járunk Nyíregyháza környékére is fellépni. Igazából már „körbelõttük” a szabolcsi megyeszékhelyet koncertek tekintetében. Mindig nagy szeretetet kapunk az ottani közönségtõl, aminek nagyon örülünk. Ígérjük, hogy a VIDOR-os koncertbe is beletesszük majd a szívünket-lelkünket és bízunk benne, hogy most sem okozunk majd csalódást – üzeni a közönségnek Pápai Joci.

 

„Még mindig akarok fejlõdni”

 

– A jövõben is még többet és többet akarok dolgozni, hiszen még nem vagyok elégedett önmagammal, fejlõdni szeretnék. Az év második felében megjelenik az önálló nagylemezem, van tennivaló bõven, ráadásul köztudott, hogy a televíziózás is az életem része, ez is folytatódik majd. Szeretném még tovább fejleszteni a koncertjeimet a jövõ szezonra nézve. Bõvülni látványban, táncosokban, és zeneileg is. Úgy érzem, nagyon jó úton haladok afelé is.

 

„Az Origónak köszönhetek mindent”

 

– Az Origo címû számnak – az Eurovíziós Dalfesztiválon ezzel képviseltem Magyarországot – köszönhetek mindent. Igazából ez az „elsõ szülött gyerekem”. Mindenképpen egy mérföldkõ a dalok tekintetében, de azt hiszem, most írtam egy ehhez hasonlót, remélem, hogy ez is nagy sikert ér majd el. Ha lehetne egy kívánságom, csak azt kérném, hogy minden maradjon így, ahogy most van, soha semmi ne legyen ennél rosszabb, és akkor boldog leszek.

(Szerzõ: Bruszel Dóra)

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Meseszép! – Nem kell messzire mennünk a teljes pompájukban nyíló hóvirágokért

Két hete érkezett szerkesztőségünkhöz egy kedves olvasói levél, fotókkal a nyíló hóvirágokról.

A görögkatolikusok megmutatták hogyan tudnak mulatni!

Tánc, móka és derű – közel 2400 mulattak szombaton este.

Jelentős anyagi kárral járó baleset történt Kőlaposnál

Ráfutásos baleset történt Kőlaposnál hétfő reggel.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba a nyíregyházi gyalogos-átkelőhelyen elgázolt nőt

Szabályosan közlekedő, kerékpárját toló idős hölgyet gázolt el egy figyelmetlen sofőr hétfőn.

Elhagyta rendszámtábláját a padkának hajtó, majd KRESZ-táblát kidöntő sofőr

Baleset történt a Kert utca és a Szántó Kovács János utcai csomópontban.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!