Az új gázüzemű járművekkel ismerkedtek


Link küldése Link küldése

Az új gázüzemű járművekkel ismerkedtek
2018.02.20.


Szinte a forgalomba való beállításával egy időben szervezett közös képzést az Észak-magyarországi Közlekedési Központ és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a gázüzemű buszok rendszerének az ismertetéséről a tűzoltóknak.


Egy esetleges beavatkozásnál tisztában kell lennie az állománynak, hogy milyen beépített biztonsági rendszerek, vagy milyen oltási és műszaki mentési fogások vethetők be egy gázüzemű jármű esetében. Nyíregyházán, a napokban állt forgalomba több mint negyven ilyen rendszerű autóbusz, amelyek egyenként négy darab, több mint háromszáz literes gázpalackkal rendelkeznek. A beépített biztonsági rendszernek köszönhetően szelepek és oltóberendezések lépnek működésbe egy esetleges meghibásodás esetén- erről már az elméleti oktatás keretében tájékoztatták a közlekedési központ munkatársai a tűzoltókat, majd esettanulmányok keretében ismertették a veszélyforrásokat, illetve a biztonsági rendszer működését.

Ezt követően a gyakorlatban a közlekedési társaság telephelyén szemrevételezték az új járműveket, ahol a biztonságos tűzoltói beavatkozáshoz szükséges teendőket sajátították el az állomány tagjai.

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Műszaki mentést igényelt

Baleset történt péntek hajnalban a Kert utcán.

Lopás miatt keresik

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Ünnepi díszbe öltözött a város

Államalapításunk ünnepének közelségét jelzi, hogy napok óta lobogók díszítik Nyíregyháza fő utcáit.

Impromtu Nyíregyháza belvárosában

A film a tervek szerint jövő tavasszal kerül a mozikba.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!