Az MTK ellen folytathatják


2017.04.19.


Az 5-8. helyért játszhat a folytatásban a Nyíregyháza Blue Sharks. A férfi kosárlabda együttes következő ellenfele az MTK lesz. A szakmai stáb munkáját nehezíti, hogy a keret egy része a junior bajnokság döntőjében is érintett.


Az Oroszlány ellen kétszer is nagy csatát vívtak a férfi kosarasok. A második találkozón a hosszabbításban veszített a Nyíregyháza Blue Sharks, így az 5-8. helyért játszhat a folytatásban.

- Jó lett volna győzni, de már túltettük magunkat a mérkőzésen. Úgy érzem a csapat mindent megtett, nem érheti szemrehányás. Készülünk az MTK ellen - mondta Siska János vezetőedző.

Az együttes a következő körben az MTK ellen játszik. Nehezíti a helyzetet, hogy a jövő héten Debrecenben rendezik a junior bajnokság döntőjét, ahol szintén érintett a Nyíregyháza.

- Az ilyen fiatal játékosoknak az a jó, ha minél több lehetőséget kapnak, minél többet játszanak, így örülök annak, hogy a junior bajnokságban is szerepelnek. Persze ez a felnőtt együttes edzésének átszervezését vonta maga után, de fiatal csapatunknak fontos, hogy rutint szerezzenek - mondta Sitku Ernő szakmai igazgató.

A csapat vezetése már elkezdte a tárgyalásokat a jövő évet illetően. Szeretnék a keretet tovább erősíteni, így nyíregyházi kötődésű játékosokkal kezdték meg az egyeztetést, akiket szeretnének visszacsábítani, és légiós ügyében is folyik az egyeztetés. A következő szezonban a bajnokságot is átszervezik, a jelenlegi két csoportos NB-I/B-ből egy csoportos lesz, és létrehoznak egy C csoportot is. Az már biztos, hogy a Cápák a B csoportban szerepelnek, és jövőre dunántúli gárdák ellen is játszhatnak. Az MTK ellen a jövő héten hazai pályán kezd a csapat, és mivel sérült nincs, így mindenkire számíthat a szakmai stáb.

Dankó László

« vissza

TOP24
Legfrissebb hírek videóval
Programajánló
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Egyedül Magyarországról

Tuska János, a Bozsik JLA edzője egyedüli magyarként képviseli hazánkat a kapuskonferencián.

Aranyos kézisek

Megkapta az érmeket a junior bajnok fiú csapat

Úszás, röpi és atlétika döntők dömpingje a hétvégén

A Sportcentrum úszói, röplabdásai és atlétái több fronton küzdenek a hétvégén.

Nyíregyházi lány az EB-n

Elek Nikoletta számára jól sikerült eddig a szezon

Iskolajáték a végére

Könnyedén nyert a Kölcsey DSE női kézilabda együttese

Ficánka a stadionban

Játékos sportversenyt rendeztek ovisoknak

Ezt olvasta már?
X
Városi Gyermeknap
Május 28-án délután Nyíregyházán, a Kossuth téren programokkal várják a családokat.
Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Impresszum Írjon nekünk
© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!