Link küldése Link küldése

Az első edzőmeccs - szombaton már pályára lép a Nyíregyháza Spartacus
2019.01.11.


 A Balmazújvárost fogadja a Szpari a Városi Stadionban. 


Az edzések után szombaton már felkészülési találkozót játszik a Nyíregyháza Spartacus. 11 órától a Balmazújvárost fogadja az együttes a Városi Stadion műfüves pályáján. A vendégeknél több változás is volt a téli szünetben, a legjelentősebb, hogy szerződést bontottak Bekő Balázs vezetőedzővel, és a horvát Toni Golem irányításával kezdte a csapat a felkészülést. A 36 éves Pro Licence-szel rendelkező tréner eddig volt a Slaven Belupo, és a Hajduk Split másodedzője is. Több horvát, és lengyel csapatban is pályára lépett játékosként. A szakmai stáb tagja kapusedzőként az a Balogh János, aki szép éveket töltött Nyíregyházán, és nagy része volt abban, hogy 2014-ben bajnok lett a csapat az NB-II-ben.

- A szervezett védekezés egyből megtetszett a csapatnál, az én elképzelésem pedig, hogy minél hamarabb támadni kell a kaput, amint lehetőség nyílik rá, és sok labdaszerzés kell az ellenfelek térfelén - osztotta meg első benyomásait pár nappal érkezése után Toni Golem csapata honlapján.

A Szparinál eddig a tervek szerint haladt a felkészülés.

Az együttes a szombati találkozó után már délután elutazik Győrbe, majd egy ott töltött éjszaka után másnap Bécsből indul a keret repülővel Törökországba az edzőtáborba.

- Az edzőtábor során több felkészülési találkozót játszunk, de az is fontos, hogy a kint töltött időszak alatt erősödjön a csapatkohézió. Fontos, hogy a jelenlegi játékosokból kihozzuk a maximumot, és ez után tudunk arról dönteni, mely poszton van szükség erősítésre - mondta Zoran Spisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A Balmazújváros elleni edzőmérkőzésre belépő nincs.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

A csoport legerősebb csapata érkezik pénteken Nyíregyházára

A listavezető Ceglédet fogadja a kosárlabda NB-II-ben a Sunshine NYIKSE

Futsal utánpótlás torna - ilyen még nem volt a Continental Arénában

A házigazda Blue Sharks együttese jelenleg vezeti a bajnokságot

Félmilliós összdíjazás - rangos kispályás torna január végén Nyíregyházán!

A T-Forg Trans Kupán számos kiegészítő program is várja az érdeklődőketImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!