Link küldése Link küldése

Caramel: Alig várom, hogy újra visszatérjek
2018.08.20.


Négy telt házas Aréna-koncert, több országos turné, színházi és fesztiválfellépés után hamarosan Nyíregyházára érkezik a Megasztár 2. szériájának gyõztese, a Máté Péter-díjas Molnár Ferenc Caramel. A több mint 13 éve töretlen sikert magáénak tudó énekes augusztus 31-én 20.30-kor lép majd a VIDOR Fesztivál Kossuth téri nagyszínpadára... (Megjelent a Nyíregyházi Napló 2018. augusztus 17-i számában.)


Molnár Ferenc Caramel népszerûsége alapján a hazai könnyûzenei elõadók, zeneszerzõk szûk élmezõnyének tagja, dalait 100 milliónál többször töltötték le a Youtube-ról és egyéb internetes felületekrõl. Bár most készül az augusztus 20-ai ünnepi koncertjére, közben új dalokon dolgozik és koncertek tucatjain lép fel, már ráhangolódik az augusztus 31-ei, nyíregyházi fellépésére is.

– Élõ koncerttel készülök a nyíregyházi VIDOR Fesztiválra, amelyen elhangoznak régebbi és új dalok is. Remélem, hogy szeretni fogja az ottani közönség és mindenki jól érzi majd magát. Személy szerint én már nagyon várom a koncertet, mert egyszer már játszottam Nyíregyházán. Fantasztikus emlékként maradt meg bennem az akkori fellépés, hiszen a közönség is zseniális volt, a hangulatról pedig nem is beszélve. Alig várom, hogy újra visszatérhessek és énekelhessek a nyíregyháziaknak. Bevallom, már most nagyon izgatott vagyok.

 

Vezette a brazil toplistát

 

– Három héttel ezelõtt Brazíliában, egy helyi rádió toplistáját az Elzárt övezet címû dalom vezette, ami azért is volt nagy dolog számomra, mert ebbõl is kiderült, hogy a magyar nyelv gyönyörû, még akkor is, ha Brazíliában szól! Éppen ezért mindig is arra törekedtem és törekszem, hogy a dalaim üzenetet közvetítsenek. Szerencsére ehhez sok mindenbõl tudok építkezni. Itt a közönség, a koncertek, a környezetem, a családom, a barátaim és a hitem. Az életünk olyan színes, olyan sok minden történik, ezekbõl lehet merítkezni. Hamarosan találkozunk!

(Szerzõ: Bruszel Dóra)

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Meseszép! – Nem kell messzire mennünk a teljes pompájukban nyíló hóvirágokért

Két hete érkezett szerkesztőségünkhöz egy kedves olvasói levél, fotókkal a nyíló hóvirágokról.

A görögkatolikusok megmutatták hogyan tudnak mulatni!

Tánc, móka és derű – közel 2400 mulattak szombaton este.

Jelentős anyagi kárral járó baleset történt Kőlaposnál

Ráfutásos baleset történt Kőlaposnál hétfő reggel.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba a nyíregyházi gyalogos-átkelőhelyen elgázolt nőt

Szabályosan közlekedő, kerékpárját toló idős hölgyet gázolt el egy figyelmetlen sofőr hétfőn.

Elhagyta rendszámtábláját a padkának hajtó, majd KRESZ-táblát kidöntő sofőr

Baleset történt a Kert utca és a Szántó Kovács János utcai csomópontban.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!