Link küldése Link küldése

Caramel: Alig várom, hogy újra visszatérjek
2018.08.20.


Négy telt házas Aréna-koncert, több országos turné, színházi és fesztiválfellépés után hamarosan Nyíregyházára érkezik a Megasztár 2. szériájának gyõztese, a Máté Péter-díjas Molnár Ferenc Caramel. A több mint 13 éve töretlen sikert magáénak tudó énekes augusztus 31-én 20.30-kor lép majd a VIDOR Fesztivál Kossuth téri nagyszínpadára... (Megjelent a Nyíregyházi Napló 2018. augusztus 17-i számában.)


Molnár Ferenc Caramel népszerûsége alapján a hazai könnyûzenei elõadók, zeneszerzõk szûk élmezõnyének tagja, dalait 100 milliónál többször töltötték le a Youtube-ról és egyéb internetes felületekrõl. Bár most készül az augusztus 20-ai ünnepi koncertjére, közben új dalokon dolgozik és koncertek tucatjain lép fel, már ráhangolódik az augusztus 31-ei, nyíregyházi fellépésére is.

– Élõ koncerttel készülök a nyíregyházi VIDOR Fesztiválra, amelyen elhangoznak régebbi és új dalok is. Remélem, hogy szeretni fogja az ottani közönség és mindenki jól érzi majd magát. Személy szerint én már nagyon várom a koncertet, mert egyszer már játszottam Nyíregyházán. Fantasztikus emlékként maradt meg bennem az akkori fellépés, hiszen a közönség is zseniális volt, a hangulatról pedig nem is beszélve. Alig várom, hogy újra visszatérhessek és énekelhessek a nyíregyháziaknak. Bevallom, már most nagyon izgatott vagyok.

 

Vezette a brazil toplistát

 

– Három héttel ezelõtt Brazíliában, egy helyi rádió toplistáját az Elzárt övezet címû dalom vezette, ami azért is volt nagy dolog számomra, mert ebbõl is kiderült, hogy a magyar nyelv gyönyörû, még akkor is, ha Brazíliában szól! Éppen ezért mindig is arra törekedtem és törekszem, hogy a dalaim üzenetet közvetítsenek. Szerencsére ehhez sok mindenbõl tudok építkezni. Itt a közönség, a koncertek, a környezetem, a családom, a barátaim és a hitem. Az életünk olyan színes, olyan sok minden történik, ezekbõl lehet merítkezni. Hamarosan találkozunk!

(Szerzõ: Bruszel Dóra)

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Az én könyvtáram – Szakmai napot szerveztek a Móricz Zsigmond Könyvtárban

Február 1-jén indult a „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” EFOP-os projekt.

Baleset Sóstóhegyen – Elveszítette uralmát egy sofőr járműve felett, kerítésbe rohant

Kerítésnek csapódott egy személygépkocsi Sóstóhegyen, jelentős az anyagi kár.

Nyíregyházi tanulmányúton vettek részt Lembergből érkező turisztikai szakemberek

Június végén Lembergbe, egy nagyszabású turisztikai workshopra kapott meghívást városunk.

Totálkárosra égett egy személygépkocsi, a két fiatal még időben elhagyta a járművet

Szombat hajnalban Felsősima és Kálmánháza között két fiatal lesodródott az útról.

Így alakul az Egyenlő Bánásmód Hatóság október havi ügyfélfogadása

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság az emberi méltóság garanciális intézménye.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!