Link küldése Link küldése

Ajándékot vitt a Szpari Mikulás - a Ridens iskola diákjait lepték meg a focisták
2018.12.05.


 A korábbi évekhez hasonlóan most is adományt vitt a Szpari Mikulás. A labdarúgó csapat ezúttal a Ridens iskola diákjainak vitt játékokat, könyveket.


 A korábbi évekhez hasonlóan idén is volt Szpari Mikulás. Egy éve a Családok Átmeneti Otthonában jártak a Nyíregyháza Spartacus játékosai, idén pedig a Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Önkormányzati Testületével közösen a Nyíregyházi Ridens Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium tanulói kaphattak ajándékot.

- Nagyon vártuk már, hogy átadhassuk az ajándékokat, mert adni mindig jobb mint kapni. Édességeket, könyveket, játékokat hoztunk, szerencsére sok adomány gyűlt össze. Amikor én voltam gyerek, akkor nagyon vártam a Mikulást, és mi is találkozhattunk focistákkal, aminek nagyon örültem. Remélem mi is hasonló boldogságot okoztunk - mondta Fodor Ferenc csapatkapitány.

A HÖT december 3-án egy jótékonysági focitornát szervezett, a Spartacus pedig szintén könyveket, játékokat gyűjtött, melyeket átadtak az iskola vezetésének.

- Nagyon örültünk a felajánlásnak. Iskolánkba látás, mozgás, hallássérült, autista és tanulásban akadályozott fiatalok járnak. Szociális hátterüket tekintve sokak csak ilyenkor kapnak ajándékot. A sportot nagyon szeretik, különös tekintettel a focira és a kosárlabdára, így külön meglepetés volt számukra, hogy a játékosoktól vehették át az édességeket - mondta Demeterné Fekete Marianna intézményvezető.

A gyerekek örömmel fogadták az ajándékokat. A klub minden esztendőben csomagokat visz egy-egy kiválasztott szervezetnek, családnak.

Dankó László

Fotó: Trifonov Éva

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Úszni jó - sporteszközöket kaptak a Sportcentrum legkisebb úszói

A Hiszek Benned program keretében 1 millió forint értékű eszköz segíti az edzéseket

Kosárlabda NB-II - Gyulán nyert a Sunshine NYIKSE

A junior csapat a felsőházba jutott

Bajnokok - Bakosi Péter és Zajácz Petra is aranyérmes az OB-n

A nyíregyházi magasugró 8. alkalommal végzett az élen

Címvédés - KUPAGYŐZTES A FATUM NYÍREGYHÁZA!!!

Játszmát sem veszítettek a mieink a döntőbenImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!