Link küldése Link küldése

A gólokkal nem fognak takarékoskodni - a hétvégén indul a Karácsony Kupa
2018.12.04.


 Hetedik alkalommal rendezik meg a hétvégén Nyíregyházán a Tiszántúli Takarék Karácsony Kupát. A teremtornára 32 csapat nevezett, és három napon keresztül zajlanak majd a küzdelmek.


 Izgalmas meccsek, jó játékosok, nagy küzdelem és pénzdíj jellemezte az eddigi Tiszántúli Takarék Karácsony Kupa teremlabdarúgó tornákat. Hasonló várható most is, a hetedik tornára ugyanis 32 csapat nevezett. Már pénteken elkezdődnek a mérkőzések, és vasárnap estig meg sem áll a labda a Zrínyi Tiszavasvári úti sportcsarnokában.

- Azt hiszem a kispályás labdarúgás krémje itt lesz, három megyéből jönnek együttesek, de a városi bajnokságból is nevezett 23 csapat. Pénteken délután indulnak a csoportmeccsek, majd vasárnap 19 órától tartjuk az eredményhirdetést - mondta Dajka László főszervező.

A torna névadója maga is indít csapatot, azaz nem csak támogatja a sportot, hanem űzi is. Fontos számukra a társadalmi szerepvállalás, ezért is támogatják évek óta a rendezvényt.

- Még a tavalyi torna végén eldöntöttük, hogy támogatjuk a rendezvényt, immár hetedik alkalommal. Elégedettek voltunk az eddigi szervezéssel, izgalmas mérkőzéseket láthattunk, és saját csapatot is indítunk. Jó lenne egy jó eredményt elérni, de dobogós reményeink azért nincsenek - mondta Kola János a Tiszántúli Takarék igazgatója.

A csapatokat nyolc négyes csoportba sorsolják, és a körmérkőzések után jön a kieséses szakasz. A korábbi tornagyőztesek közül négy gárda most is indul, így nagy csata várható. A Tiszántúli Takarék Kupa pénzdíjas, az első négy helyezett között kétszázezer forintot osztanak szét, de jutalmazzák a legjobb kapust, mezőnyjátékost és a gólkirályt is.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Ők az ország leggyorsabb fókái - rekordot döntöttek a szenior úszók!

Erős mezőnyben szereztek öt aranyat a Nyíregyházi Fókák

Hatodik hely a világkupán - Tarjányi István remekül kezdett Japánban!

A nyíregyházi kerekesszékes vívó a csoportkörben csak egy vereséget szenvedett

Folytatódott a Kölcsey pechszériája - a fél csapat hiányzott sérülés miatt

A Vitka elleni meccsel zárta a szezont a kézilabda együttes

Előny a Fatumnál - győzött Kaposváron a női röplabda együttes

Magyar Kupa mérkőzésen nyert a Nyíregyháza

Mindenki éremmel tért haza - 45 dobogós hely az úszóknál

Debrecenben léptek rajtkőre a Sportcentrum versenyzőiImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!