Link küldése Link küldése

A csatár szólt a védőnek - majd lőtt
2017.11.14.


Pekár László más 12 gólpassznál tart. 


 Az elmúlt héten diagnosztikai mérésen vettek részt a Nyíregyháza Spartacus játékosai, és az első eredmények azt mutatták, fizikálisan rendben az együttes. Vasárnap fejben is minden rendben volt, és jó játékkal győzött a Szpari a Békéscsaba ellen. Jól működött a csapatjáték, és megfelelő döntéseket hoztak a játékosok. A csapatmunka mellett több remek egyéni teljesítmény is volt. Pekár László gólján kívül két gólpasszal is hozzájárult a sikerhez. Jelenleg 5 találat és 12 gólpassz szerepel a neve mellett. A Békéscsaba elleni találata előtt becsapta védőjét - egy mondattal.

- Csak annyit kiáltottam, hogy "Jó a kapus", aki azt hitte, a hálóőr szólt, és hazatette a labdát, ami így hozzám került. Örülök a győzelemnek, jól játszottunk és már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de akkor még kimaradtak a helyzetek. Szerencsére a második játékrész elején gyorsan sikerült növelni a különbséget, és végig kézben tartottuk a találkozót. Sokat számított, hogy gyorsan vezetést szereztünk, mely megnyugtatott minket - mondta Pekár László.

Az első gólt Kártik Bálint lőtte, aki úgy tűnik, a fontos gólok szerzője. Van amikor a hajrában talál be, most pedig az alaphangot adta meg.

- Sikerült felvinni a pályára azt amit egész héten gyakoroltunk, és ezúttal kijött a lépés. A második gól nagyon jókor jött, és örülök hogy nyertünk. Nekem is önbizalmat adott, hogy sikerült betalálni, és bár a fő feladatom a védekezés, azért ha van rá lehetőség a támadásokba is szeretek bekapcsolódni, és kicsit feljebb lépni - mondta Kártik Bálint.

DL

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Hosszabbított a liberó - Tóth Fruzsina jövőre is a Fatum Nyíregyháza játékosa

A nyíregyházi nevelésű játékos nemzetközi szinten is sikereket érne el

Felkészülés - szakadó eső a Nyíregyháza Spartacus első edzésén

A Szpari tréningjén sok fiatal labdarúgó is részt vett

A Real Madrid a Szpari buszában - Tarpán pályára is lépett a két csapat

A Nyíregyháza Spartacus is támogatta a tarpai pályaavató rendezését

Egy ország, két érem - Szikszai Róbert jól szerepelt Ausztriában

A nyíregyházi diszkoszvető jó formában várhatja a Gyulai MemorialtImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!