Link küldése Link küldése

A csatár szólt a védőnek - majd lőtt
2017.11.14.


Pekár László más 12 gólpassznál tart. 


 Az elmúlt héten diagnosztikai mérésen vettek részt a Nyíregyháza Spartacus játékosai, és az első eredmények azt mutatták, fizikálisan rendben az együttes. Vasárnap fejben is minden rendben volt, és jó játékkal győzött a Szpari a Békéscsaba ellen. Jól működött a csapatjáték, és megfelelő döntéseket hoztak a játékosok. A csapatmunka mellett több remek egyéni teljesítmény is volt. Pekár László gólján kívül két gólpasszal is hozzájárult a sikerhez. Jelenleg 5 találat és 12 gólpassz szerepel a neve mellett. A Békéscsaba elleni találata előtt becsapta védőjét - egy mondattal.

- Csak annyit kiáltottam, hogy "Jó a kapus", aki azt hitte, a hálóőr szólt, és hazatette a labdát, ami így hozzám került. Örülök a győzelemnek, jól játszottunk és már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de akkor még kimaradtak a helyzetek. Szerencsére a második játékrész elején gyorsan sikerült növelni a különbséget, és végig kézben tartottuk a találkozót. Sokat számított, hogy gyorsan vezetést szereztünk, mely megnyugtatott minket - mondta Pekár László.

Az első gólt Kártik Bálint lőtte, aki úgy tűnik, a fontos gólok szerzője. Van amikor a hajrában talál be, most pedig az alaphangot adta meg.

- Sikerült felvinni a pályára azt amit egész héten gyakoroltunk, és ezúttal kijött a lépés. A második gól nagyon jókor jött, és örülök hogy nyertünk. Nekem is önbizalmat adott, hogy sikerült betalálni, és bár a fő feladatom a védekezés, azért ha van rá lehetőség a támadásokba is szeretek bekapcsolódni, és kicsit feljebb lépni - mondta Kártik Bálint.

DL

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Türelmes játékra van szükség - a Mizse KC-t fogadja szombaton az NYKC

Szeretnék megszerezni első győzelmüket a kézilabdások

Jeszi emlékverseny - a tragikusan elhunyt sportemberre emlékeztek

Amatőr tenisztornát rendeztek Nyíregyházán

Új eszközök sportolóknak - segíthetik a rehabilitációs munkát

Sporteszközöket ajándékozott a Hübner-H Kft. a Sportcentrumnak

Pár éve még mosolyogtunk azon, ha egy nő focizott...

Vannak akik több órát utaznak azért, hogy részt vehessenek az edzésen.

Ilyen nincs! Tarjányi István egy rossz székrögzítés miatt megsérült az EB-n

A kerekesszékes vívót egy olasz kórházba szállították.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!