Link küldése Link küldése

237 bajnoki érem idén - köszöntötte versenyzőit a Nyíregyházi Sportcentrum
2017.12.07.


Hagyományteremtő szándékkal rendezett karácsonyi ünnepséget a nyíregyházi klub. 


 

Sikeres esztendőt tudhat a háta mögött a Nyíregyházi Sportcentrum. A klub versenyzői 237 bajnoki érmet szereztek, 77 arany, 82 ezüst és 77 bronz elosztásban. A hagyományteremtő évzáró ünnepségen közel ezer fiatal vett részt, a bajnokokat pedig külön köszöntötték. Kósa Árpád ügyvezető elmondta, az egykori Nyírsuli az ország egyik legnagyobb sportklubjává nőtte ki magát, a versenyzők hazai és nemzetközi versenyeken képviselik eredményesen Nyíregyháza színeit. Dr. Kovács Ferenc polgármester már a jövőről is beszélt. Rövidesen elkészül a jégpálya, tavasszal pedig az új uszoda alapkövét szeretnék letenni. Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is köszöntötte a sportolókat. 

A kormány által indított programoknak köszönhetően megtriplázódott az igazolt versenyzők száma, és igyekszünk minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy a gyerekek jó körülmények között sportolhassanak.

– mondta Dr. Szabó Tünde. 

A Continental Aréna falán elhelyeztek egy táblát is mely az érmeket mutatja, egy 257 cm magas grafikon pedig az eredményeket jelképezi. Ezt szeretnék jövőre túlszárnyalni. 

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Viharsarki hétvége: Négyből négy győzelem - Bajnoki címre hajt AQUA!

Ismét sikeres hétvégét zárt az AQUA SE GYEREK IV. korosztályos vízilabda csapata.

Fucsovics Márton ott van az Év sportolója szavazás férfi jelöltjei között

Az Év sportolója címről 60. alkalommal szavaznak a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjai.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!