nyiregyhaza.hu
Hírek Galéria

Városháza Városinfo Programajánló

Műsorajánló

E-Városháza

Hírek » Hír+

Hamis ruhákat találtak a pénzügyőrök Ártándnál


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei Ártándnál több mint 9 millió forint értékű hamis ruházati terméket találtak egy kamionban. A ruhákat lefoglalták, az ügyben szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás.

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának járőrei közúti ellenőrzés során megállítottak Ártándnál egy tehergépkocsit, amely Törökország–Oroszország viszonylatban közlekedett. A járőrök szúrópróbaszerűen megvizsgálták a szállítmányt, melyben szerzői jog védelme alatt álló, hamis márkajelzéssel és felirattal ellátott ruhákat találtak. A Disney gyerekpólók mellett Armani, Jack&Jones és Levi Stauss nadrágok és farmerdzsekik is előkerültek. A sofőr elmondta, hogy nem volt tudomása arról, hogy az általa szállított ruházati termékek között védjegyoltalom alá eső termékek is vannak.

A pénzügyőrök a megközelítőleg 9 millió forint értékű hamis ruházati termékeket lefoglalták, és ismeretlen tettes ellen, szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt büntetőfeljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.


nyomtatás | visszaTovábbi hírek

2017.02.19. Bevezetőkurzus a Vojta-terápiába
2017.02.19. Ahogy az várható volt
2017.02.19. Változékony, sokszor esős idő lesz a jövő héten
2017.02.19. A szomszéd fűje mindig zöldebb! - füvesítési akció
2017.02.19. Vereség a rajton