Megosztás a Facebook-hoz Megosztás a Twitter-hez Megosztés a Google Reader-hez
Link küldése Link küldése Link küldése


Sok a sérült a kosarasoknál


2013.02.14.


Két hét szünet után játszik ismét bajnoki mérkőzést a Marso-Vagép NYKK. A férfi kosarasok a szombathelyi Falco-t fogadják pénteken. A csapat felkészülését nehezítette, hogy többen is sérüléssel, illetve betegséggel bajlódtak az elmúlt napokban.


Siska János, Martins Berkis, Kaluha Csaba, Boldizsár Ferenc. Ők négyen hagytak ki edzéseket sérülések, illetve betegségek miatt az elmúlt napokban. Boldizsár Ferenc játéka kérdéses is pénteken. A rutinos center lába még a körmendi bajnokin húzódott meg, és bár tegnap már futott, így sem valószínű, hogy játszhat pénteken. Pedig a Falco elleni meccs vízválasztó lesz. – Ha sikerül a hullámvölgyből kilábaló Falco-t legyőzni, akkor marad esélyünk arra, hogy egy sikeres középszakasz után az első nyolcban végezzünk majd. Ehhez még az is kell, hogy a Debrecen és az Alba-Fehérvár elleni két meccsből legalább egyet nyerjünk. Ha viszont nem győzünk a Falco ellen, akkor szinte biztosan nem jutunk a felsőházba, ezért nagyon fontos lesz a pénteki találkozó – mondta Ferenczi Tamás vezetőedző.
A szombathelyiek szezon közben már két légióst cseréltek, vasárnap pedig Stafford személyében egy harmadik külföldi is érkezett. Utóbbinak mindössze néhány napja volt arra, hogy megismerje a Falco játékrendszerét, így nem lehet tudni milyen teljesítményre képes. Ő játszott már idén a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, akkor a debreceniekkel vesztesen hagyhatta el a pályát.

D. L.« vissza
TOP24
Programajánló
Városi cégeink


További hírek ebben a kategóriában

Öröm és bánat az OB-n

Elmaradtak legjobbjaiktól az atléták, de így is öt bajnoki címet szereztek.

Nyíregyházi lett a legjobb kapus

Szabó Attila nyerte a Kapusháborút.

Veretlenül a vigaszágon

Jól szerepelt Kassán Juhász Bence.

Ezer kosaras a cél

A Sportcentrum több játékosa meghívást kapott a válogatottba.

Nyíregyházi arany- és bronzsiker az országos diákolimpián

Békéscsabán rendezték meg a 200 főnél kisebb általános iskolák diákolimpiai országos döntőjét.

Új stáb, új helyszín

A Bemben játszhatnak a férfi kosarasok.

Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!