Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Időjárás

Időjárás-előrejelzés

Csütörtökön reggel még többfelé, napközben egyre inkább keleten valószínű további eső, zápor, zivatar. Szeles időre készülhetünk. A Nyugat-Dunántúlon 18-22, az Alföldön 25-28°C várható a legmelegebb órákban.

Péntekre már elvonul a hidegfront, országszerte több órára kisüt a Nap, és a légmozgás is mérséklődik. Hajnalban a front mögött ismét hűvös lesz, délutánra pedig a legtöbb helyen 25 fok köré melegszik a levegő.

Szombaton a változóan felhős ég mellett, több órára is kisüt a Nap, majd nyugat felől ismét számíthatunk esőre, záporra. A légmozgás általában gyenge lesz, a hőmérséklet északnyugaton 21-24, az Alföldön 27-28°C-ig emelkedik.

Forrás: idokep.hu


Borús hétvége     Hajnali fagyok
Megnövekszik a felhőzet   Szárazabb idő várható  
Ma Petra napja van.
Első kézből
Szüreti hangulat az utcákon »
„Nyíregyháza ép úgy, mint a legtöbb alföldi város, sokat szenved a portól. (...) Ha az erdő meg az Ószőlős-kert nem védené észak felől a várost, talán már régen betemették volna homokkal a gyakori szelek. Bizony bölcs emberek voltak apáink és nagyapáink, hogy az erdőt ki nem irtották, sőt az Ószőlő homokbuckáit is megkötötték a szőlőtelepítéssel. Az erdő meg a szőlő fái és bokrai hatalmas védőbástyák az északi szelek ellenében” – olvasható a Nyírvidék hasábjain egy 1909-ben megjelent cikkben.
A Hairben újjáéled a virágkorszak »
Nemcsak az ész a fontos, a Hair is! Erről szerezhetnek tanúbizonyságot azok a nézők, akik szombaton este 7-től megtekintik a Hair című musical premierjét a Móricz Zsigmond Színház művészeinek előadásában a nagyszínpadon.
Újabb élmények várnak Sóstón »
Aki akár csak hónapokkal ezelőtt járt Sóstógyógyfürdőn, az ma szinte rá sem ismerne. Rendezett a tó környéke, még a növények is letisztultan bólogatnak a víz felé. Mesébe illő lett a játszótér és kondiparkok nőttek ki a földből. De ez csak néhány azon, már elkészült beruházások közül, melyek a „Fenntartható, komplex szolgáltatásfejlesztés és funkcióbővítés Sóstógyógyfürdőn” címet viselő, 2,1 milliárdos projekt keretében valósulnak meg.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum