Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Hírek » Időjárás

Időjárás

2014.12.21.
Megosztás a Facebook-hoz Megosztás az iWiW-hez Megosztás a Twitter-hez Add a Startlaphoz Megosztés a Google Reader-hez Link küldése

Hétfőn megerősödő nyugati, délnyugati széllel ismét enyhébb légtömegek áramlanak fölénk. Ezen a napon északon, északkeleten számíthatunk több felhőre, helyenként kisebb esőre, délen, délnyugaton naposabb időre.

Kedden is folytatódik az enyhe, többfelé szeles időjárás. Hazánk nagy részén sok lesz a napsütés, számottevő csapadék nem valószínű. A hajnal fagymentes lesz, míg a nappali órákban a legtöbb helyen 10 fok fölé melegszik a levegő.

Szerdán is szeles napra számíthatunk, élénk, erős lesz a légmozgás a Dunántúlon és az északi tájakon. Csapadék nem várható és folytatódik az enyhe idő, délen, délnyugaton 10 fok fölé is emelkedik a hőmérséklet.

Forrás: idokep.hu
Megosztás

További hírek

Ma Zénó napja van.
Első kézből
Megfogni, ami láthatatlan, megkötni, ami illanó »
Ez volt az ars poeticája Vietórisz Józsefnek, aki most büszkén lépkedne a kívül-belül megújult Kossuth gimnázium falai között. Az ősrégi evangélikus családból származó Vietórisz József elsőként diákként lépett be e nagy múltú oktatási intézmény kapuin, amikor 1878-ban megkezdte gimnáziumi tanulmányait.
Új közutas honlap »
Már elérhető a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának új weboldala a www.utinform.hu címen.
Modernizálódó ETAP-os rendelők »
Népszerű az önkormányzat Egészségügyi Támogató Alap Programja a háziorvosok körében. A közgyűlés tavaly döntött az alap (ETAP) létrehozásáról. Akkor 8 millió forint keretösszeget biztosítottak vissza nem térítendő támogatás fedezetére, idén pedig már 12 millió forint állt rendelkezésre ahhoz, hogy a nyertes pályázó háziorvosi, házi felnőtt-, gyermekorvosi, fogorvosi praxisok fejleszteni tudjanak. Az idei támogatási program szeptember 30-án zárult.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum