tovább a nyiregyhaza.hu-ra
   
Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Időjárás

Időjárás-előrejelzés

Szerdán is sokfelé előfordulhat zápor, zivatar, helyenként heves zivatar is. Fülledt lesz az idő, 21 és 27 fok közé melegszik a levegő délutánra, de zivatarokat követően ezen a napon is hirtelen visszaeshet a hőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken is erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, így ezeken a napokon is számítanunk kell majd záporokra-zivatarokra, melyeket helyenként jégeső, felhőszakadás kísérhet. Ismét melegszik a levegő, pénteken újra mérhetünk 30 fokot.

Forrás: idokep.hu


Borús hétvége     Hajnali fagyok
Megnövekszik a felhőzet   Szárazabb idő várható  
Ma Márta, Flóra napja van.
Első kézből
Formát ölt az új VMKK »
A terveknek megfelelően haladnak a VMKK rekonstrukciós munkálatai. A kulturális központ felújítását az év elején kezdték el, és még ebben az évben elkészül. A több mint 2 milliárdos KultúrSziget – Agóra Nyíregyháza programban 8 és fél ezer négyzetméter terület fejlesztése valósul meg, a Váci Mihály Kulturális Központ mellett a Kölyökvárat, a Városi Galériát, a Pál Gyula Termet és a Kodály Zoltán Általános Iskolát érinti.
Krúdy Sóstón »
Blaha Lujza mellett Krúdy Gyula volt Sóstó másik híres vendége, akinek itt-tartózkodását emléktáblával örökítették meg. Kilencven évvel ezelőtt, 1924 nyarán töltött itt néhány hetet családjával a nagy írónk, a „Sóstó szerelmese”, ahogyan az a Svájci Lak falán található emléktáblán olvasható.
Sztárok a Múzeumfaluban »
Gregor Bernadett, Kökényessy Ági, Oszter Alexandra, Gergely Róbert, Mikó István, Varga Miklós, hogy csak néhányat említsek azon sztárok közül, akiket a Sóstói Múzeumfalu színpadán láthatnak az érdeklődők a következő hetekben.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum