Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Időjárás

Időjárás-előrejelzés

Kedden egy hidegfrontnak köszönhetően sok felhő lesz felettünk, kezdetben többfelé kell számítani esőre, záporokra, majd napközben átmenetileg megszűnik a csapadék és felszakadozik a felhőzet. A helyenként élénk északnyugati szél mellett 15-20°C várható.

Szerdára egy újabb hidegfront érkezik, és már a hajnali óráktól többfelé kell számítani esőre, záporokra, helyenként jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. A szeles időben napközben mindössze 8-13°C várható.

Nemzeti ünnepünkön is sok felhő lesz az égen, helyenként számítani kell esőre, záporokra, a hegyekben akár hózáporokra is. Többfelé viharos lesz az északi, északnyugati szél. Hajnalban 2-7°C, napközben 7-12°C között alakulhat a hőmérséklet.

Forrás: idokep.hu


Borús hétvége     Hajnali fagyok
Megnövekszik a felhőzet   Szárazabb idő várható  
Ma Orsolya napja van.
Első kézből
Az utolsó nyíregyházi huszár »
Ma már szinte csak könyvekből, képekből és a múzeumok tárgyi emlékeiből alkothatunk magunknak fogalmat arról, hogy milyen is volt a magyar huszár. Ezért okoz igazi örömet, amikor egy távoli kis településen, Nagycserkesz Púposhalmon lehetőségünk nyílik arra, hogy leüljünk beszélgetni egyikőjükkel.
Sose halunk meg - a Búza téri piacon »
Író kaphat-e nagyobb elismerést annál, minthogy a közönsége számára az ő kötetei a legolvasottabbak? Ez megadatott a nyíregyházi születésű Nógrádi Gábornak, akinek Az anyu én vagyok című regényéből készült ifjúsági komédiát szombaton 17 órától mutatták be a Móricz Zsigmond Színház művészei a Nagyszínpadon.
Már Naményig ér a sztráda »
Rekordidő alatt elkészült az M3-as autópálya új szakasza Őr és Vásárosnamény között. A kibővített sztrádát ünnepélyes keretek között adták át a forgalomnak. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az elmúlt négy évben az új szakasszal együtt 45 kilométer autópálya épült, összesen 55 milliárd forint értékben.Rekordidő alatt elkészült az M3-as autópálya új szakasza Őr és Vásárosnamény között. A kibővített sztrádát ünnepélyes keretek között adták át a forgalomnak.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum