Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Időjárás

Időjárás-előrejelzés

Vasárnap kezdetben keleten lehet még eső, zápor, majd délutántól az északi, északnyugati tájakon alakulhat ki újra zápor, helyenként zivatar. Hajnalban 6-12°C várható, délutánra pedig 16 és 22°C közé melegszik a levegő. A légmozgás csak zivatarok idején erősödhet meg.

Hétfőre virradóra több, napközben már egyre kevesebb helyen alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. Ismét egyre többfelé emelkedik délutánra 20°C fölé a levegő.

Kedden szinte kora nyáriasan meleg időre van kilátás, többfelé 25°C közeli csúcsértékekkel, majd késő délután, este északnyugat felől hidegfront érkezik, mely többfelé záporokat, zivatarokat, viharossá fokozódó szelet és jelentős lehűlést hozhat magával.

Forrás: idokep.hu


Borús hétvége     Hajnali fagyok
Megnövekszik a felhőzet   Szárazabb idő várható  
Ma Andrea, Ilma napja van.
Első kézből
A Bencs Villa névadója »
A Sóstói úti villasor egyik impozáns épülete a Bencs Villa. Az épület polgármester lakhelye volt egykor, hiszen itt élt családjával dr. Bencs Kálmán, a villa építtetője és névadója. A sorozat előző részében bemutatott Bencs László legkisebb fiáról van szó, aki 1918-ban lépett apja nyomdokaiba, amikor polgármesterré választották.
Nekem itthon, Nyíregyházán van dolgom »
Nyíregyháza biztosan új képviselőt választ vasárnap: dr. Kovács Ferenc úgy döntött, hogy a polgármesteri posztért indul újra ősszel, mert a kisebb parlamentben már csak főállású honatyák lesznek. A politikus szerint olyan képviselőre van szüksége a városnak, aki érdekérvényesítő képessége révén képes újabb beruházásokat, forrásokat hozni a városba.
Elkezdődött az elektromos főelosztók fejlesztése »
Az intézeti elektromos főelosztók fejlesztésével újabb állomáshoz érkeznek a Tömbkórház Projekthez kapcsolódó munkafolyamatok a Jósa András Oktatókórház területén. A csütörtöktől elkezdődő munkálatok során a transzformátorok és az elektromos szekrények cseréjét végzik el a szakemberek.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum