Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Időjárás

Időjárás-előrejelzés

Szombaton is többnyire borongós, szürke időre van kilátás, kisebb eső többfelé, míg esetleg ónos eső, havas eső főként az ország északi, északkeleti részén alakulhat ki. Hajnalban északon, északkeleten fagyhat, napközben 1-7°C-ra számíthatunk.

Vasárnap kezdetben nyugaton és délen lehet kisebb csapadék, majd délutántól délnyugat felől egyre többfelé elered az eső. Megélénkül a keleti-északkeleti szél. A csúcshőmérséklet 1 és 7°C között alakul.

Hétfőn csapadékosabbra fordulhat időjárásunk, sokfelé készülhetünk esőre, késő délutántól havas esőre, helyenként akár havazásra is számítani lehet. A keleti, északkeleti szél feltámad, és folytatódik a kissé hideg idő. Kedden is lehet csapadék.

Forrás: idokep.hu


Borús hétvége     Hajnali fagyok
Megnövekszik a felhőzet   Szárazabb idő várható  
Ma Taksony napja van.
Első kézből
Príma, azaz kitűnő televíziós, különdíjjal »
Az idei, megyei Prima-díj gálaünnepségén kollégánk, Miló Mihály is rivaldafénybe és a kamerák kereszttüzébe került, számára szokatlanul, hiszen általában ő a másik oldalon áll. A megyei televíziózás egyik meghatározó egyéniségének munkáját Prima-különdíjjal becsülték meg a számos fesztiválsiker és szakmai elismerés után. Mivel már 1985-ben, az első kísérleti adás elkészítésében is részt vett, s azóta is minden szállal a Nyíregyházi Televízióhoz kötődik.
Szabályt sért, aki nem takarít »
Az igazi ősz beálltával a falevelek eltakarítása nem kis feladatot jelent a városnak, hiszen a lehullott avar miatt veszélyessé válhatnak nemcsak a járdák, de az utak is – különösen esős időben, amikor a vizes avaron könnyen megcsúszhatunk. Talán kevesen tudják, hogy a takarítás a járdán az ingatlantulajdonos, az utaknál pedig a fenntartó feladata, ezért Bordás Béla városgondnok felhívja a magánlakás- és társasház-tulajdonosok figyelmét arra, hogy kötelességük a házuk előtt takarítani.
Városunk legkisebb szobra »
A sorozat egy korábbi részében, a Bencs család villájának a bemutatásakor megírtuk, hogy a második világháborút követően az állami tulajdonba vett villa épületében tüdőszanatórium működött. Egy ebből az időből származó képen jól olvasható az épület ekkor betöltött funkciója: „Megyei Kórház Gyermek Tüdőosztálya”.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum