Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Időjárás

Időjárás-előrejelzés

Szombat reggelre még nagyobb területen képződik köd, ami csak lassan oszlik fel. Napközben is borongósabb, párásabb időre készülhetünk, elszórtan ködszitálással, helyenként rövid napos időszakokkal. Hajnali fagy északon, északkeleten fordulhat elő, napközben 9-14°C várható.

Vasárnap is többfelé párásan, ködösen indul a nap, és napközben is sok lesz felettünk a felhő, csak helyenként süthet ki a Nap rövidebb időre. Már csak helyenként lehet gyenge fagy reggel.

Hétfőn a megélénkülő déli-délkeleti szél hatására egyre többfelé felszakadozik a felhőzet. Picit erősödik a nappali felmelegedés, 10 és 15°C közötti maximumokra van kilátás. Kedden nyugaton, északnyugaton még jobban feltámad a délies szél.

Forrás: idokep.hu


Borús hétvége     Hajnali fagyok
Megnövekszik a felhőzet   Szárazabb idő várható  
Ma Fakras napja van.
Első kézből
Nyíregyháza 56-os emlékei »
Az utcákon sétálva megállhatunk városunk 56-os mártírjainak emlékét hirdető szobrok és emléktáblák előtt, hogy egy pillanatra felidézzük életüket, a forradalomban betöltött szerepüket és elmerengjünk a hazáért hozott áldozatukon.
Ha zavarja az avar »
Ilyenkor, ősszel a családi házban élők sok időt töltenek a kertekben, ahol összegyűjtik a lehullott faleveleket, gallyakat, elszáradt egynyári virágokat.
Készülnek a növekvő forgalomra »
A temető ügyfélszolgálatán péntektől vasárnapig ügyeletet tartanak, reggel 8 és délután 4 óra között a sírhelyekkel kapcsolatos bármely ügyet elintézhetik a hozzátartozók.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum