Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Időjárás

Időjárás-előrejelzés

Csütörtökön többfelé várható újabb eső, csupán kezdetben nyugaton, délután pedig északkeleten szakadozhat fel a felhőzet. A szél délutántól ismét többfelé viharossá fokozódhat. Hajnalban 3-8, délután 8-15°C várható, északkeleten lesz melegebb.

Pénteken is marad még a barátságtalan, többfelé csapadékos őszi idő. Az északi, északkeleti szél napközben azonban fokozatosan veszít erejéből. A csúcshőmérséklet 7-13°C között alakul.

Szombattól már szárazabb levegő áramlik fölénk, így megszűnik a csapadék, egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, valamint lecsendesedik a légmozgás. Pár fokkal erősödik a nappali felmelegedés, a hajnali órákban viszont több helyen is gyengén fagyhat.

Forrás: idokep.hu


Borús hétvége     Hajnali fagyok
Megnövekszik a felhőzet   Szárazabb idő várható  
Ma Salamon napja van.
Első kézből
Az utolsó nyíregyházi huszár »
Ma már szinte csak könyvekből, képekből és a múzeumok tárgyi emlékeiből alkothatunk magunknak fogalmat arról, hogy milyen is volt a magyar huszár. Ezért okoz igazi örömet, amikor egy távoli kis településen, Nagycserkesz Púposhalmon lehetőségünk nyílik arra, hogy leüljünk beszélgetni egyikőjükkel.
Sose halunk meg - a Búza téri piacon »
Író kaphat-e nagyobb elismerést annál, minthogy a közönsége számára az ő kötetei a legolvasottabbak? Ez megadatott a nyíregyházi születésű Nógrádi Gábornak, akinek Az anyu én vagyok című regényéből készült ifjúsági komédiát szombaton 17 órától mutatták be a Móricz Zsigmond Színház művészei a Nagyszínpadon.
Már Naményig ér a sztráda »
Rekordidő alatt elkészült az M3-as autópálya új szakasza Őr és Vásárosnamény között. A kibővített sztrádát ünnepélyes keretek között adták át a forgalomnak. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az elmúlt négy évben az új szakasszal együtt 45 kilométer autópálya épült, összesen 55 milliárd forint értékben.Rekordidő alatt elkészült az M3-as autópálya új szakasza Őr és Vásárosnamény között. A kibővített sztrádát ünnepélyes keretek között adták át a forgalomnak.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum