Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Időjárás

Időjárás-előrejelzés

Csütörtökön reggel még többfelé, napközben egyre inkább keleten valószínű további eső, zápor, zivatar. Szeles időre készülhetünk. A Nyugat-Dunántúlon 18-22, az Alföldön 25-28°C várható a legmelegebb órákban.

Péntekre már elvonul a hidegfront, országszerte több órára kisüt a Nap, és a légmozgás is mérséklődik. Hajnalban a front mögött ismét hűvös lesz, délutánra pedig a legtöbb helyen 25 fok köré melegszik a levegő.

Szombaton a változóan felhős ég mellett, több órára is kisüt a Nap, majd nyugat felől ismét számíthatunk esőre, záporra. A légmozgás általában gyenge lesz, a hőmérséklet északnyugaton 21-24, az Alföldön 27-28°C-ig emelkedik.

Forrás: idokep.hu


Borús hétvége     Hajnali fagyok
Megnövekszik a felhőzet   Szárazabb idő várható  
Ma Zsófia napja van.
Első kézből
130 éves a Nyíregyházi Tűzoltóság »
Május óta egy emléktábla hirdeti a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola és Gimnázium épületének Bethlen Gábor utcai falán, hogy „e helyen állt a nyíregyházi tűzoltóság laktanyája 1911–1958 között”.
A Raiffeisen a legnagyobb foglalkoztatók közé lépett »
Nyíregyháza legutóbbi közgyűlésén is napirenden volt a Raiffeisen Szolgáltató Központ működéséről szóló tájékoztató, ahol a képviselők elismerően szóltak a cég tevékenységéről. A beszámoló kapcsán volt vendége a Nyíregyházi Televízió Híregyháza műsorának Bosánszky Péter, az RB Szolgáltató Központ Kft. ügyvezetője.
Tanszercsomagot kapott valamennyi kisiskolás »
Tanszercsomagot kaptak a nyíregyházi alsó tagozatosok az önkormányzattól. A város képviselő-testülete a közelmúltban döntött arról, hogy a város kisiskolásai minden szeptemberben tanszertámogatásban részesüljenek.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum