tovább a nyiregyhaza.hu-ra
   
Rendezvénynaptár
 
Programajánló

Időjárás

Időjárás-előrejelzés

Szerdán is sokfelé előfordulhat zápor, zivatar, helyenként heves zivatar is. Fülledt lesz az idő, 21 és 27 fok közé melegszik a levegő délutánra, de zivatarokat követően ezen a napon is hirtelen visszaeshet a hőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken is erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, így ezeken a napokon is számítanunk kell majd záporokra-zivatarokra, melyeket helyenként jégeső, felhőszakadás kísérhet. Ismét melegszik a levegő, pénteken újra mérhetünk 30 fokot.

Forrás: idokep.hu


Borús hétvége     Hajnali fagyok
Megnövekszik a felhőzet   Szárazabb idő várható  
Ma Lenke napja van.
Első kézből
Nyíregyházi az egyik legjobb McDonalds »
Szabó Gabriella, a két nyíregyházi McDonalds éttermet üzemeltető üzletasszony idén elnyerte a hálózat legrangosabb szakmai díját, a nemzetközi Golden Arch Awardot, amellyel az étteremlánc a világ legjobb franchise átvevőit ismeri el. A díjat az Orlandóban kétévente megrendezett nemzetközi kongresszus előtti gálaünnepségen, 15 ezer résztvevő előtt Don Thompson, a McDonalds elnök-vezérigazgatója adta át.
Megkezdődött a bérletek árusítása »
Megkezdődött a bérletek árusítása a Móricz Zsigmond Színház 2014/15-ös évadjára. A teátrumban 14 premiert terveznek az új színházi évre, ebből 5 ősbemutató lesz.
A nemzet csalogánya Sóstón »
Sóstó minden időben vonzotta és vonzza a felüdülni, kikapcsolódni és szórakozni vágyókat.
Legfrissebb szám, olvassa online! »
Nyíregyházi Napló archívum »


 
Hírek
Városháza
Városinfo
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele lenne üzenjen szerkesztőségünkbe!
Impresszum